Wie ben ik?

Ik heet Neli en ik heb mijn praktijk N.E.L.I. Natuurlijke Energetische Levens Interactie.

Coach Neli

Studerend onderzoekend:  Naast mijn reguliere bewegingsopleiding,  shiatsu, later propedeus Mensendieck , massagestudie en opleiding danstherapie volgde ik  verschillende richtingen zowel medisch als paramedisch.

Steeds meer realiserend dat reguliere geneeskunde beter reguliere ziektekunde zou moeten heten.                             Dat lichaam en geest nauw samenwerken is mij niet vreemd.

Toen ik merkte dat er onvoorziene “toevalligheden” op mijn pad kwamen, kon ik er niet meer omheen: er is meer tussen hemel en aarde dan dat wij kunnen zien met onze twee ogen!

Nadat ik in de Amazone studie in contact kwam met de Thee uit de Amazone, Santo Daime genoemd, is mijn interesse verder ontwikkeld.

Lichaamstaal, lichaamslezen, houding , beweging, numerologie, meridianen, organen, yin en yang, nu -oefentherapie,meridiaan- yoga, medicijnen, laboratoriumonderzoeken, klinische chemie, analytisch denken, psychologie,(vooral onderscheiden van egolagen en Ziel) voeding, hormonen en energetische invloeden zijn allemaal begrippen waar ik uit kan ver-klaren. Ver-helderen wat meer en meer terug grijpt naar oorzaak en gevolg!

Mijn leven is leven in al mijn facetten:***LICHAAM***GEEST***SPIRIT***
Om zo de wereld te ervaren , kennen en herkennen! En doorgeven!

Werken met GEZONDHEIDS-LEER is mijn passie!
*Wat is mooier dan de schijn, om erdoorheen te kijken om werkelijk te ZIJN!*