Bescherming tegen straling

N.E.L.I. : We kunnen de Wifi straling meten. Invloed van onze eigen Wifi straling, maar ook van omgeving, buren of zendmasten. Er blijken steeds meer klachten/ disbalans  te ontstaan , door stralingsbelasting met op den duur (ziekte)gevolgen. Ook al voelen we dit niet, het is er wel!

                                    Inmiddels ben ik gecertificeerd stralingsdeskundige.

****************  Draadloze communicatie invloed. ****************

NeliTherapeut in de Flevopolder : ik werkt  met een Spininverter om het lichaam te reinigen van stralingsbelasting!

De WIFI  invloed is te meten in huis. Het lichaam wordt energetisch belast , invloeden op hormonen,(jodium), hypofyse, schildklier e.a. organen worden min of meer  uitgeput. Organen  worden belast.

Ook  tijdensziekte herstellen we sneller als we minder stralingsbelasting krijgen. Zowel preventief als curatief is  hetaan te bevelen om  je cellen regelmatig te recetten, zodat je de natuurlijke balans behoudt of weer terugkrijgt. Voor info : neem  contact op!

Een behandeling  kost € 25.— In combinatie met  coaching en/of massagebehandeling  € 15.—

PRAKTIJK  N.E.L.I.      06-14043869

                     SPININVERTER behandeling  van momenteel Stralingsbelasting 4G/5G!

Een behandeling met de Spininverter zorgt er voor dat de  stralingsbelasting (spininversie) uit de cellen verdwijnt. Met spininversie bedoelen we het fenomeen waarbij door de stralingsbelasting de elektronen van de moleculen van het lichaam naar links gaan draaien in plaats van naar rechts. Het lichaam wordt door de Spin Inversion als het ware “omgepoold” ofwel “linksdraaiend in plaats van rechtsdraaiend”.   Dit kennen we van sommige soorten yoghurt, maar ook het lichaam heeft met dit fenomeen  te maken.

De belangrijkste functie van het apparaat is dat  de cellen weer actief worden om weer mee te bewegen.

Hiernaast heeft de Spininverter nog een aantal gezondheids bevorderende functies.Door het weer rechtsdraaiend maken van de cellen worden deze weer in staat gesteld om

  • De juiste PH waarde te genereren
  • Ongifting vanuit de cel komt op gang
  • Anti-oxidanten worden weer opgenomen
  • Vrije radicalen laten los

Dit zal resulteren in een sterke ontgifting van allerhande ziekmakende substanties.

Tevens worden de aanwezige blokkades op verscheidende meridianen opgeheven en kan de energie weer vrij stromen.

Bescherming tegen straling is één, maar het is nog veel belangrijker om de spininversie om te keren en de celcommunicatie in je lichaam weer te herstellen. Zonder deze reset wordt je zelfherstellend vermogen namelijk niet geactiveerd en worden supplementen, vitamines etc. minder goed opgenomen. Zowel de therapeuten uit het Netwerk van Zorg als de stralingsbioloog van Bureau Straling Meten hebben een Spininverter waarmee de celcommunicatie in het lichaam van een volwassenen in slechts 10-12 minuten wordt hersteld.