Bescherming tegen straling

N.E.L.I. : We kunnen de Wifi straling meten. We hebben  niet alleen invloed van onze eigen Wifi straling, maar ook van omgeving, buren of zendmasten. Er blijken steeds meer klachten/ disbalans  te ontstaan , door stralingsbelasting met op den duur (ziekte)gevolgen. Ook al voelen we dit niet, het is er wel! Inmiddels ben ik gecertificeerd stralingsdeskundige.

****************  Draadloze communicatie invloed. ****************

Neli

Momenteel ben ik  vlgs mij de enige therapeut in de Flevopolder die werkt  met een Spininverter om het lichaam te reinigen van stralingsbelasting! Tel.0320-280521  De WIFI  invloed  kan ik meten in huis. Het energetisch systeem wordt belast , invloeden op hormonen,(jodium), hypofyse, schildklier e.a. organen worden min of meer  uitgeput Organen belast. Ook  tijdens ziekte herstellen we sneller als we omgaan met de vaak niet te voelen stralingsbelasting. Zowel preventief als curatief is  het aan te bevelen om  je cellen regelmatig te recetten, zodat je de natuurlijke balans behoudt of weer terugkrijgt. Voor info : neem  contact op!

Een behandeling  kost € 25.— In combinatie met  coaching en/of massagebehandeling  € 15.—

PRAKTIJK  N.E.L.I.      06-14043869

SPININVERTER behandeling  van momenteel Stralingsbelasting 4G!

Een behandeling met de Spininverter zorgt er allereerst voor dat de totale stralingsbelasting uit het lichaam verdwijnt door de Spininversie te laten verdwijnen.

Met Spininversie bedoelen we het fenomeen waarbij door de stralingsbelasting de elektronen van de moleculen van het lichaam naar links gaan draaien in plaats van naar rechts. Het lichaam wordt door de Spin Inversion als het ware “omgepoold” ofwel “linksdraaiend in plaats van rechtsdraaiend”. Dit kennen we van sommige soorten yoghurt, maar ook het lichaam heeft ermee te maken. De cellen van het lichaam horen dus rechtsdraaiend te zijn en de Spininverter maakt dat ze weer rechtsdraaiend worden.

Dit is de meest belangrijke functie van het apparaat.

Hiernaast heeft de Spininverter nog een aantal gezondheids bevorderende functies.

Door het weer rechtsdraaiend maken van de cellen worden deze weer in staat gesteld om

  • De juiste PH waarde te genereren
  • Ongifting vanuit de cel komt op gang
  • Anti-oxidanten worden weer opgenomen
  • Vrije radicalen laten los

Dit zal resulteren in een sterke ontgifting van allerhande ziekmakende substanties.

Tevens worden de aanwezige blokkades op verscheidende meridianen opgeheven en kan de energie weer vrij stromen.

Bescherming tegen straling is één, maar het is nog veel belangrijker om de spininversie om te keren en de celcommunicatie in je lichaam weer te herstellen. Zonder deze reset wordt je zelfherstellend vermogen namelijk niet geactiveerd en worden supplementen, vitamines etc nog steeds niet opgenomen. Zowel de therapeuten uit het Netwerk van Zorg als de stralingsbioloog van Bureau Straling Meten hebben een Spininverter waarmee de celcommunicatie in het lichaam van een volwassenen in slechts 10-12 minuten wordt hersteld.