Coaching voor een bewuster leven

 

                                           Coaching voor een bewuster leven.

Bewust zijn op verschillende niveau’s!                                                                                                                                    Bewustzijn van je lichaam (fysiek). Van je denken(Psychisch). Van je levenspad, doel.(spirit)

 

 

Bv Nederland staat op de 2de plaats  (Afrika als 1ste) van een tekort aan jodium in het lichaam van 59 % van de bevolking , gescreend door de WHO.Lichaam | Ziel | Geest

De relatie hormonen en gezondheid geeft ziekten die we momenteel tegenkomen door disbalans voeding en omgevingsfactor: straling,Wifi, windmolens, mobieltjes en stoffen in de lucht. Veel mensen lopen onbewust met D deficiëntie, B12-, foliumzuurtekort en jodiumtekort rond?

Het laatste jaar heb ik seminars, cursussen gevolgd en me verdiept in klinische chemie. Naast ervaringen met colleges in Brazilië, waar ze veel verder zijn in deze materie en ervaringen door oncoloog, infectioloog en hormoonspecialisme, en laboratorium-oriëntatie, heb ik de praktijk verbreedt met labuitslagen te beoordelen en te screenen. Waarom? Omdat Nederland geringe onderzoek doet en/of behandelingen en kennis heeft op hormoongebied. De Huisarts met name, het portaal van doorverwijzing heeft geen kennis van zaken over vitaminen en een endocriene arts is “bang” van hormonen! Omdat er verbanden zijn tussen b.v , vitaminen, hormonen en ziekten is het oa mijn uitdaging om dit uit te zoeken en indien nodig te adviseren en coachen. Veel mensen weten  ook niet dat je mee kan beslissen bij een huisarts over bloed- of urine-screening aanvraag!
Daar  kan ik je als therapeut je mee helpen.

Het doel van mij is om de grenswaarden of tekorten aan te pakken door lage of hoge waarden  in een bloedonderzoek  op te sporen .

Disbalans kan  zich gaan uiten in ongemak, klacht of ziekten als gevolg.

img2

 

We kunnen zeggen dat er per land dus verschil bestaat! Helaas in Nederland historische protocollen en referenties.(uit: WHO )

Praktijk N.E.L.I. Lelystad (www.bewustzijnscoach.nl) 
en aangesloten B12 therapeut.

email: neliwanderley@gmail.com
Telefoon: 06-14043869

img3